Zwangerschapsshoot

Wanneer is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?! 

https://marionmeyerphotography.smartslides.com/my-slideshow-10

Een zwangerschapsshoot kun je het beste wanneer je tussen de 30 en 34 weken laten maken. Dan is je buik vrij prominent aanwezig en ben je als het goed is nog redelijk fit. De laatste jaren is het heel normaal om je mooie ronde buik en je volle decolleté te fotograferen, want wat is er nou mooier dan een zwangere vrouw. Dit is toch zo’n bijzondere periode in jullie leven en daarom zo enorm waardevol om vast te leggen.

Bijzondere momenten vastleggen 

Deze mooie zwangerschapsshoot van Mandy & Bryan vond plaats in het prachtige duingebied van Noord Holland op een prachtige zondag in April. Mandy en Bryan zijn zwanger van hun eerste kindje en vonden het geweldig om dit bijzondere moment in hun leven vast te leggen met mooie, zachte, romantische beelden.

Mooi licht

Mandy had aangegeven wat haar wensen waren en daar hebben we samen de Shoot op aangepast. Ik fotografeer graag in de duinen omdat dit mooi licht is en wat dus mooi bij mijn stijl past. Deze duinen vlakbij Hargen aan Zee zijn zeer bijzonder voor Nederland, het zijn hoge zandduinen, die je bijna nergens anders vind.

Dit maakt mijn werk bijzonder

Het grappige is dat Mandy & Bryan hier vlakbij wonen, maar ze kenden het helemaal niet. Ze waren erg onder de indruk. Dit maakt mijn werk zo bijzonder, je komt op bijzondere en prachtige locaties. Het was een schitterende dag, ik fotografeer het liefst ‘s ochtends vroeg of aan het eind van de dag met het gouden uurtje, vlak voor zonsondergang, dan is het licht het mooist.

En dit zie je terug op deze foto’s, het geeft een prachtige, lichte, romantische sfeer. Mandy en Bryan zijn echt super blij met de foto’s, het is natuurlijk ook zo mooi om dit bijzondere moment in je leven vast te leggen.

Comments Off on Zwangerschapsshoot

0

comments

Reply...