Winterbruiloft

Trouwen in de herfst of winter

Deze prachtige bruiloft van Jim & Suzanne vond plaats in het schilderachtige Zeeland. Op deze koude, maar toch mooie ochtend in november kwam de zon op en heeft de hele dag geschenen.

Dit zijn van die heerlijke, koude, droge winterdagen, waarop je fantastische kunt maken. Het is wel belangrijk om te weten dat het vroeg donker is en dat je het mooiste licht hebt, vroeg in de ochtend of aan het eind van de middag.

Trouwen in de winter bied vele voordelen.

Het is niet alleen super romantisch, maar een winterbruiloft is ook nog eens knus, gezellig en heeft iets magisch. Kaarslicht en een warme kop chocolademelk bij de openhaard of wat dacht je van een lekkere glühwein?! Of wat dacht je van een arreslee met van die prachtige huskies?! Of mooie lange handschoenen die bij je jurk matchen, super elegant en glamourous.

Het hoogtepunt van het trouwseizoen ligt in de maanden mei tot en met september. Maar er zijn redenen genoeg te bedenken om jullie bruiloft niet tijdens deze drukken maanden te laten plaatsvinden, maar in plaats daarvan te kiezen voor een winterbruiloft.

En wat dacht je van sneeuw of vorst aan de grond, het sneeuwt niet vaak in Nederland, maar toch is er een kans dat er op jullie trouwdag een beetje sneeuw ligt. Mocht dit zo zijn, heb je gegarandeerd de mooiste romantische fotos die je ooit had kunnen wensen. Een hele goede reden om in de winter te trouwen.

Locaties en leveranciers goedkoper

Trouwen in de winter daarmee bespaar je absoluut op jullie budget. Locaties en leveranciers zijn vaak goedkoper en makkelijker te verkrijgen in de winter. Vooral trouwlocaties zijn vaak goedkoper in de winter. En is het niet fantastisch op een prachtig landgoed of kasteel te trouwen?! Maar ook een Strand- of Beachclub kan super mooi zijn.

Meer kans op droomlocatie

In de winter heb je meer kans dat jullie droomlocatie beschikbaar is. En wat dacht je van fotografen, weddingplanners https://www.weddingster.nl/ of videografen?! Deze zijn in het hoogseizoen vaak al een jaar vooruit helemaal volgeboekt. In de winter heb je meer kans om goede leveranciers te boeken.

Trouwpak warm in de zomer

Een trouwpak is voor een bruidegom soms knap lastig. Veel bruidegoms willen trouwen in een driedelig pak en dat kan best warm zijn in de zomer. In de winter heeft hij meer keus in trouwpakken want dan kan hij kiezen uit een diverse keus aan materialen.

Ook de bruid heeft meer keuze. Ook die romantische bruidsjurken zijn nu een optie, of een strapless jurk met een schattig ivoorkleurig teddy jasje. Maar ook een jurk met lange mouwen kan super sexy zijn.

Winterbarbeque

Hoewel de winter misschien niet het seizoen is voor tropische drankjes, is een warme chocomel of een glühwein natuurlijk ook niet verkeerd. En wat dacht je van een sweet table met allemaal lekkere cupcakes, macarons of mini-desserts. Of een kreeftenbisque met champagne. Maar ook een winterbarbeque behoort tot de mogelijkheden. Met warme plaids en vuurkorfen.

Meer gasten op je winterbruiloft

In de zomer gaan veel mensen op vakantie, waardoor er altijd mensen niet aanwezig kunnen zijn op jullie trouwdag. In de winter heb je meer kans dat een groot deel van jullie bruiloftsgasten erbij kunnen zijn.

Leveranciers; het schitterende grote bruidsboeket was van Jolanda ten Berge van Johanna’s bloembinderij. Haar en make-up: hairbynanda. Bruidsjurk; bruidssalondaisy , Trouwpak; Henri’s Fashion Ringen; Fabery de Jonge juweliers, Trouwkaarten; stijlvolle trouwkaarten. Locatie; Stadhuis Goes, Catering; Lunchcafé Goes, Shootlocatie; Abdijklooster Middelburg. Bruiloft fotograaf; Marion Meyer.

Comments Off on Winterbruiloft

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram