Waarom een after Weddingshoot?!

Waarom een After Weddingshoot?!

https://marionmeyerphotography.smartslides.com/my-slideshow-12

WAT IS EEN AFTER WEDDINGSHOOT?!

Dit is een fotoshoot gemaakt na jullie bruiloft, om nog één keer met jullie prachtige trouwkleding aan een mooie shoot te doen op een bijzondere locatie. Vaak gebeurt dit tijdens de huwelijksreis op een bijzondere bestemming! Maar het kan ook zijn dat jullie te weinig tijden hebben gehad op jullie trouwdag of dat je gewoon nog een keer je mooie jurk of pak wil dragen.

Normaal heb je maar eenmaal je trouwkleding aan.

Normaal heb je maar eenmaal je trouwkleding aan, maar hoe leuk is het om deze nog een keer aan te trekken?! Deze prachtige shoot vond plaats in de prachtige duinen en strand in Monster aan Zee in Zuid-Holland en werd mede mogelijk gemaakt door Marianne Roza van de Beautifulbridecompany. zij verzorgde het haar/make-up, jurk en accessoires.

Tijdens het Golden Hour krijg je de mooiste foto’s.

Tijdens je trouwdag ga je niet met je jurk door het water lopen of in het water liggen, dit zijn dingen die je tijdens een after weddingshoot wel kan doen. En tijdens je trouwdag kom je er vaak niet aan toe om tijdens het Golden Hour foto’s te maken, omdat je dan net de toast hebt of gaat dineren. Zonde, want juist tijdens dit mooie moment van de dag, kun je de mooiste foto’s maken.

De mooiste plekken tijdens een after weddingshoot.

Wat het ook zo leuk maakt, is dat je tijdens een after weddingshoot lekker de tijd hebt voor elkaar en je de mooiste plekken kan zoeken. Tijdens mijn bruiloften in het buitenland, kom ik vaak onderweg de meest spectaculaire plekken tegen waar ik dolgraag wil Shooten. Maar helaas heeft het bruidspaar vaak geen tijd. Dit vind ik echt zo zonde, want dan kun je echt de meest fantastische foto’s maken.

Het weer heb je niet in de hand. 

En ook al plan je alles tot in de puntjes, het weer heb je niet in de hand. Op jullie trouwdag kan het (zeker in Nederland) ook plenzen van de regen. Natuurlijk zoek ik altijd een binnenlocatie in zulke gevallen. Kan ook best mooi zijn, maar toch een shoot buiten bij ondergaande zon op het strand, dit is toch wat je het allerliefste wil.

Een plek met een bijzondere betekenis.

Maar deze Shoot hoeft niet alleen in het buitenland plaats te vinden, misschien heb je gewoon een enorm gave hotspot of heb je een plek met een bijzondere betekenis?! Maak dan een plan voor jullie Shoot of een Moodboard, zodat je hiermee aan de slag kan.

Onvergetelijke herinnering. 

Behalve de foto’s (en eventueel video) houden de echtparen er ook een onvergetelijke herinnering aan over. Een trouwerij gaat zó snel voorbij en deze after wedding shoot kunnen jullie in alle rust, zonder stress, op een prachtige locatie nog eens alles overdoen en vooral genieten van elkaar.

Mocht je na deze het lezen van deze blog geïnteresseerd zijn in een after wedding shoot of wil je eerst een gratis vrijblijvend gesprek?! Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen op de laatste pagina.

Comments Off on Waarom een After Weddingshoot?!

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram