Waarmee kan ik je helpen

Afgelopen zomer had ik een bruiloft van Mineke en Corne, een super lief stel, zij kwamen in het voorjaar bij mij voor een kennismakingsgeprek en toen vertelden zij dat ze op het strand wilden trouwen. Super gaaf, maar wel een risico in Nederland, zelfs in de zomer.

Een week voor de bruiloft neem ik altijd nog even contact op met het bruidspaar om het een en ander nog door te spreken en of het weer goed is of niet. Het zag er toen al naar uit dat het een stormachtige, koude dag zou worden. Natuurlijk hoopte het bruidspaar dat het nog zou veranderen. Maar ik zei dat ze beter voorzorgsmaatregelen konden nemen, zodat je niet nog op de dag zelf van alles moet regelen. Ik vertelde ze dat ik niet het risico zou nemen en een tent of iets dergelijks zou regelen bij de strandgelegenheid waar de lunch zou plaatsvinden.

Zo gezegd zo gedaan. Het was maar goed dat ik ze dit verteld heb, want het was die dag windkracht 6 en we konden zelfs niet voor de Shoot het strand op. Er waren wel kitesurfers die dit juist helemaal geweldig vinden. Maar het zand deed zeer aan je benen en tijdens de Shoot vlakbij het strand waaide de sluier van Mineke van haar hoofd, wat ook wel weer een hilarisch moment en we enorm gelachen hebben, waardoor je uiteindelijk super mooie foto’s krijgt.

De tent was trouwens prachtig versierd in mooie zachte, romantische tinten, wat helemaal past bij de zee en het strand. En we konden toch nog de woeste zee zien vanuit de tent. Het was uiteindelijk een prachtige dag, niet zonnig, stormachtig, maar ook dan kun je prachtige foto’s maken, want de bewolkte lucht is een soort softbox waardoor je juist hele mooi belichte foto’s kunt maken. Mineke en Corne waren superblij dat ze toch nog de tent hadden geregeld!

Mocht je meer van dit soort tips willen of heb je interesse in een lookbook, stuur mij dan via het contactformulier je gegevens en ik stuur je deze gratis toe.

Comments Off on Waarmee kan ik je helpen

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram

connect