Trouwen op Sicilië

https://marionmeyerphotography.smartslides.com/my-slideshow-11/

Familie en vrienden waren reeds gearriveerd

Deze prachtige bruiloft van Sander & Jolie vond plaats op het schitterende eiland Sicilië.

Zelf waren ze al een week van tevoren naar het eiland afgereisd om lekker te relaxen. Wat natuurlijk een super goed idee is, omdat je dan heerlijk relaxed je bruidsdag ingaat.

Relaxed je bruiloft beginnen

En dat was ook echt het geval, ze waren heel relaxed. ‘S ochtends lagen ze nog heerlijk met zijn allen in het zwembad om af te koelen, het was namelijk 37gr. Familie en vrienden waren inmiddels allemaal gearriveerd op het prachtige landgoed waar het bruidspaar verbleef.

De ceremonie was dan ook schitterend en vol liefde en emoties.

De prachtige ceremonie vond plaats op het dak van “Castrum ad Mare” wat Kasteel aan Zee betekent. Het kasteel neemt een belangrijke plaats in in het stadsbeeld van Castellamare del Golfo. Een havenstad, die uit de Griekse oudheid stamt en als handelsplaats van de tonijnvisserij gebruikt werd. Een bijzonder mooie, romantische locatie. ‘s avonds bied dit stadje een sprookjesachtige aanblik door de sfeervolle verlichting.

Ceremonie vol liefde en emoties

De ceremonie was dan ook schitterend en vol liefde en emoties. Het schattige dochtertje van het bruidspaar kwam de ringen brengen en wilde heel graag de ring bij mama om doen en ook trouwen met papa en mama. Zo aandoenlijk en wat is het toch bijzonder als je je kinderen bij de bruiloft kan betrekken.

Siciliaanse straatjes en canneloni’s

Na de ceremonie ging het gezelschap al lopend door de typische, smalle straatjes naar een leuk restaurantje in het pittoreske stadje. Daar werd geproost op het mooie bruidspaar. Dit gebeurde onder begeleiding van typisch siciliaanse muzikanten. Dit alles met heerlijke plaatselijke canneloni’s gevuld met room en pistache.

Even tijd met zijn tweetjes doorbrengen

Na een klein uurtje lekker in de schaduw met een hapje en een drankje vertok het gezelschap en gingen Sander & Jolie nog even met mij op pad om nog wat foto’s te maken. Het was te heet om lang te Shooten, dus zijn we al snel naar een super mooie, moderne bar gegaan. Hier dronken zij een lekkere cocktail en brachten ze even wat tijd met zijn tweetjes door. Daarna op deze te gekke locatie nog wat gave foto’s geschoten. Wat Sander en Jolie beiden te gek vonden.

Het feest duurde tot diep in de nacht

Terug naar de villa waar het gezelschap het bruidspaar stond op te wachten en met confetti overviel en Jolie het bruidsboeket gooide. Even borrelen aan het zwembad en daarna heerlijk in de schaduw met zijn allen dineren. Na het diner begon het feest en duurde tot diep in de nacht. Dat is het voordeel op een locatie als deze, want niemand die je hoort in een rustige vallei. Wat een bijzonder mooie dag met een schitterend bruidspaar.

Leveranciers; weddingplanner/Siweddings, Jurk/RikiDalal, Pak/TailormadeSuits, Schoenen; Aquazurra, Ringen/DiamondsPoint, Bloemen/FrazittaFiori, Kapper/Geatano, Violiste/Serena, Locatie/Casale del Golfo, Restaurant/ristorante L’Antico.

Comments Off on Trouwen op Sicilië

0

comments

Reply...