Wat is nou precies een boudoirshoot

Stijlvolle boudoirfotografie

Wat is een boudoir fotoshoot nou eigenlijk?!

Dit wordt mij vaak gevraagd, dus hierbij zal ik uitleggen wat een boudoirshoot precies is. 

Volgens Wikipedia refereert boudoir naar het engelse woord Bower, wat staat voor een privé ruimte van de upperclass dame waarin zij kon baden of verkleden en die later zou worden gebruikt voor een romantisch samenzijn met de geliefde van de vrouw. Dat komt al meer in de buurt van de huidige gedachte die men heeft bij boudoirfotografie. 

Kleine subtiele details van de prachtige lingerie.

Boudoirfotografie is niets anders dan een vrouw op haar mooist vast te leggen op een manier zoals jij jezelf nog nooit gezien hebt. Op een stijlvolle, super vrouwelijke, elegante, sensuele manier jou fotograferen, maar ook de kleine subtiele details van de prachtige bruidslingerie van bijvoorbeeld  Laura van Rooij, het haar, make-up en eventueel sieraden en schoenen fotograferen. Elke vrouw zou dit één keer in haar leven moeten doen. 

Je hoeft echt geen model te zijn om dit te kunnen doen.

Ik begin de Shoot vaak met een groot wit overhemd of een mooie, kanten negligé over de lingerie, zodat je eerst kunt wennen aan mij en de camera. Je zoekt je mooiste lingerie uit en neemt die mee, dan kiezen we samen uit wat het mooiste is voor de Shoot. Ik help jou met het poseren en door aanwijzingen te geven, komen we samen tot een mooi restultaat. Je hoeft echt geen model te zijn om dit te kunnen doen en ook hoef je niet super slank of jong te zijn.

Vrouwen zijn vaak enorm verrast met het resultaat.

Jij bent mooi zoals je bent en juist dit is wat ik je wil laten zien. Je zult versteld staan van de resultaten, vaak zijn vrouwen enorm verrast met het resultaat en vinden het een super leuke ervaring! Ook is het mogelijk om je professioneel te laten opmaken en je haar te laten doen door een makeup artiest.

Een prachtig cadeau voor zowel jezelf als je partner.

Een boudoirshoot kun je zowel bij jou thuis doen, maar ook bij mij in de studio of eventueel in een mooie hotelkamer (hier zijn wel extra kosten aan verbonden). Misschien vind je het best veel geld, maar je doet zo’n Shoot niet elk jaar en het is een prachtig cadeau voor zowel jezelf als voor je partner en wat zo super mooi is en waar je voor de rest van je leven op terug kan kijken. Het is elke cent meer dan waard.

Een prachtige boutique bewaarbox of een mooi fine art album.

Na de Shoot kun je de mooiste foto’s laten afdrukken en in een prachtige, stijlvolle boutique bewaarbox of in een mooi fine art album en hoe leuk is het om deze sexy foto’s van jou in je prachtige lingerie op de ochtend van de bruiloft te geven of in het weekend op zijn kussen als presentje!! 

Comments Off on Stijlvolle boudoirfotografie

0

comments

Reply...