Love- of pre-weddingshoot

https://marionmeyerphotography.smartslides.com/my-slideshow-12

This Elopment took place in the beautiful Aix-en-Provence

De ideale manier om mooie, ontspannen foto’s te krijgen is een Loveshoot vooraf aan je bruiloft.

Het fenomeen loveshoot, ook wel engagementshoot of pre-weddingshoot genoemd, is afkomstig uit de VS en houdt in dat jullie enige tijd voor de bruiloft een Shoot doen om zowel aan de fotograaf als aan de camera te wennen. Dit kun je doen op de locatie waar jullie bruiloft gaat plaatsvinden of op een andere mooie locatie. Het is een ideale manier om mooie, ontspannen foto’s van jezelf en je husband to be te krijgen en om samen te kijken wat leuke plekjes zijn voor de uiteindelijke bruidsreportage.

Geen van mijn bruidsparen zijn modellen

Mijn bruidsparen zeggen vaak dat ze de Fotoshoot spannend vinden omdat ze niet weten wat ze moeten doen of hoe ze moeten poseren. Ik vertel ze dan dat geen van mijn bruidsparen modellen zijn, behalve dan de Styled Shoots, maar dat ik aanwijzingen geef waardoor jullie vaak geen eens meer doorhebben dat ik er ben. Die momenten leg ik vast. Als het bruidspaar dan de foto’s krijgt te zien, reageren ze helemaal verbaasd, omdat ze nooit gedacht hadden zo stylish op de foto te komen. Dit soort reacties die geven je zoveel voldoening, dit is waarvoor je het doet, hier word ik heel blij van.

Je kunt wennen aan de fotograaf waardoor je meer jezelf bent.

Wat nog een voordeel is van een Pre-weddingshoot, is dat er vaak gewenning optreedt wanneer je het vaker doet. En dat geldt ook voor poseren, wordt het steeds minder ongemakkelijk. Je kunt wennen aan de fotograaf, om zo een band op te bouwen. Als je vertrouwd bent met iemand, ben je meer jezelf. Heb je prettig contact met de fotograaf? Dan zie je dat terug op de foto’s. Zeker op een bruiloft is dat belangrijk. Zo ben je tijdens de Shoot op de bruiloft volledig op je gemak voor de camera. Dan krijg je vaak de mooiste plaatjes

Tijdens de pre-weddingshoot is er tijd om dingen te bespreken.

Een goede fotograaf zal altijd spontane en creatieve momenten weten te pakken, maar het is wel belangrijk om bij jezelf na te denken wat die termen voor jullie precies inhouden. Ook daar is de loveshoot ideaal voor. Op de dag van de bruiloft is er meestal geen ruimte voor een uitgebreid gesprek, maar tijdens de pre-weddingshoot is die tijd er wel. Zijn er nog veranderingen of dingen die belangrijk zijn, die ik moet weten. Een extra moment om nog allerlei dingen te bespreken.

Save-the-date kaarten op je trouwblog.

En wat is er leuker om deze foto’s te gebruiken bij aankondiging van jullie huwelijk, je kan ze gebruiken voor het gastenboek, de save-the-date kaarten of op jullie eigen trouwblog. Natuurlijk is het wel weer een extra kostenpost, maar aan de andere kant is het wel een leuke toevoeging aan het geheel. Het is een leuke herinnering aan jullie verloving en het is leuk voor de gasten op jullie bruiloft als jullie er voor kiezen de foto’s te gebruiken als decoratie op de bruiloft.

Tijd voor elkaar tijdens een Loveshoot of pre-weddingshoot.

Een bruiloft regelen is een hoop werk. In deze periode kun je elkaar een beetje kwijtraken. Terwijl je allebei bezig bent met de bruiloft van jullie samen. Het kan dan fijn zijn om tijd aan elkaar te besteden. Een Loveshoot of Pre-weddingshoot is dan een mooie gelegenheid. Je bent even alleen met elkaar bezig. Vaak komen allerlei vlinders tevoorschijn bij zo’n shoot, en dat resulteert in liefdevolle foto’s. Ook krijg je de gelegenheid om allerlei complimenten uit te wisselen tijdens het poseren. Zo’n shoot is als stel een feestje, het levert allerlei mooie momenten op. Zo kijk je zonder stress uit naar de Shoot op de bruiloft.

Loveshoot op een bijzondere plek.

Een Elopment behoort ook nog tot de mogelijkheden, dit is een intieme bruiloft of Loveshoot op een voor jullie bijzondere plek in het buitenland en aldaar zullen jullie je geloften uitspreken. In Amerika en Engeland is het immens populair en ik snap heel goed waarom. Sommige mensen vinden het niet fijn om de hele dag in het middelpunt van de belangstelling te staan en een groot feest te geven, maar kiezen er dus voor om met zijn tweetjes of een klein gezelschap in het buitenland elkaar het ja-woord te geven. Ik reis graag met jullie mee!!

Maak een gratis kennismakingsgesprek.

Zijn jullie nu enthousiast geworden en willen jullie ook een mooie Pre-weddingshoot voorafgaand aan jullie bruiloft of een mooie Elopment in het buitenland, dan kom ik graag in contact met jullie en kunnen we de mogelijkheden in een gratis kennismakingsgesprek bespreken. Natuurlijk is alleen een Loveshoot ook mogelijk.

Indien jullie mij als trouwfotograaf boeken, dan bied ik mijn bruidsparen 20% korting aan op een Loveshoot. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Maak een gratis kennismakingsgesprek.

Zijn jullie nu enthousiast geworden en willen jullie ook een mooie Pre-wedddingshoot voorafgaand aan jullie bruiloft of een mooie Elopment in het buitenland, dan kom ik graag in contact met jullie en kunnen we de mogelijkheden in een gratis kennismakingsgesprek bespreken. Natuurlijk is alleen een Loveshoot ook mogelijk.

Indien jullie mij als trouwfotograaf boeken, dan bied ik mijn bruidsparen 20% korting aan op een Loveshoot. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Comments Off on Love- of pre-weddingshoot

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram