Italiaanse loveshoot

Deze mooie Loveshoot vond plaats op het prachtige landgoed Domaine Heerstaayen in het zuiden van Brabant tegen de Belgische grens.

Nienke van A Taste of Italy Weddings wilde graag een italiaanse Loveshoot in Italië doen, maar vanwege Corona was dit onmogelijk. Nienke ging op zoek naar een mooie plek om toch die italiaanse sfeer te kunnen creëeren in ons eigen Nederland. Het resultaat mocht er zijn mede dankzij deze prachtige plek.

Het was een schitterende dag in mei en dus was het niet moeilijk om de italiaanse sfeer neer te zetten. Nienke had een super leuke picknicksetting gecreëerd met allerlei lekkere italiaanse hapjes en drankjes.

Samen met Eline en Nick die het super leuk vonden om hieraan mee te doen, hebben we genoten van deze prachtige Shoot. Zeker omdat Eline ook nog eens zwanger was, konden we er gelijk een Zwangerschapsshoot van maken en zwangere vrouwen zijn zoo prachtig!!!

Inmiddels hebben Eline en Nick een prachtige dochter en is het natuurlijk fantastisch dat ze deze foto’s hebben als aandenken aan de tijd dat die kleine dame nog in de buik van mama zat.

Op deze manier is het lekker ontspannen en leuk om een Shoot te doen. Dit is wat wij leuk vinden om samen met jullie van een Shoot een leuke ontspannen middag van te maken. Zodat jullie lekker nog even met zijn tweetjes bewust kunnen genieten van elkaar. En op deze manier is het ook lekker ontspannend en ongedwongen.

En hebben jullie toch prachtige foto’s als aandenken aan deze bijzondere tijd!!!

Dus mocht je nou denken, dit lijkt me ook ontzettend leuk. Stuur dan vrijblijvend een bericht en wij kunnen een Shoot als deze voor jullie organiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@Marionmeyerphotography

check my instagram