Familieshoot Soesterduinen

Familieshoot Soesterduinen met kinderen

Onderweg naar deze prachtige locatie en deze mooie familie, hoosde het van de regen en was ik even bang dat het niet door kon gaan. Maar naarmate ik dichterbij kwam, begon het zonnetje te schijnen en werd het een prachtige Shoot.

Moeder Rosalie was best een beetje zenuwachtig, want 3 kinderen in het gareel houden tijdens een familieshoot, leek haar erg lastig. Maar ik stelde haar snel gerust en zei dat ze de kinderen lekker hun gang moesten laten gaan en we vooral lol zouden maken.

Vooral genieten en lol maken

En dat werkte enorm, je zag een last van haar schouders glijden en daarna was het een super leuke ontspannen Shoot. De kinderen waren lekker aan het spelen en ondertussen bleef ik lekker beelden schieten.

Hierdoor krijg je mooie en ontspannen foto’s waar de liefde en de spontaniteit vanaf straalt. Rosalie was ontzettend blij en ze zei dat ze het jammer dat ze het niet eerder had gedaan.

Kledingtips

Mijn stijl van fotograferen is licht, elegant en romantisch. Vooral natural- en zachte pasteltinten passen bij mijn stijl. Daarom geef ik vooraf aan de Shoot kledingtips, hierdoor krijg je deze romantische look.

Locatie

Ook speelt de locatie hierbij een rol. Daarom kies ik voor lichte locaties zoals deze prachtige plek. Maar de stranden en duinen hier op Voorne-Putten zijn ook prachtig om deze Shoots te doen.

Comments Off on Familieshoot Soesterduinen met kinderen

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram