Buiten trouwen

Buiten trouwen neemt wel bepaalde risico’s met zich mee.

Als je buiten gaat trouwen, hou dan altijd rekening met het Nederlandse weer. Ook al is het hoogzomer, dan nog kan je bruiloft in het water vallen.

Deze prachtige bruiloft van A & J vond plaats in de Meerhoeve in Oude Ade midden in de weilanden. Een mooie locatie aan het water. De plek waar de ceremonie plaats vond, ligt op een eilandje naast de Hoeve. Je loopt over een pondje naar het eilandje toe.

Trouwen aan het water

De bruid kwam samen met haar vader in een hele mooie sloep over het water aan gevaren en legden aan bij het eilandje. Letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Trouwen aan het water, kan op veel locaties in Nederland en is natuurlijk super romantisch. Wij zijn een land met veel water, dus dat is geen probleem.

Regel een indoor locatie

En gelukkig was het prachtig weer, dat kan natuurlijk in Nederland wel eens tegen vallen. Regel daarom altijd een tent of kijk naar de mogelijkheden om het alsnog op een indoor locatie te houden. Tip; je kunt hiervoor een bruilofstverzekering afsluiten.

Bij slecht weer zou de ceremonie op deze locatie naar binnen verplaatst kunnen worden. Dat is wel heel handig, in geval van slecht weer. Zorg daarom altijd voor een backup.

Honderden kleuren groen

De Shoot vond plaats in het prachtige park in Leiden, waar we prachtige foto’s hebben kunnen maken. Omringd door honderden kleuren groen in een mooie natuurlijke setting.

Mooie tocht door smalle kanaaltjes

’S avonds heerlijk buiten gegeten en aansluitend een bij een mooie tocht met iedereen in de grote, mooie sloepen door de smalle kanaaltjes bij een schitterende ondergaande zon in de prachtige omgeving van de Oude Ade.

Leveranciers; de Bruidshoek (bruidsjurk), Thom Broekman (trouwpak), De Meerhoeve (bruidslocatie), Face & Art (haar & make-up), de Gunst juwelier, Hermans schoenenmode Utrecht, Bloem & Lifestyle Leiden.

Comments Off on Buiten trouwen

0

comments

Reply...

@Marionmeyerphotography

check my instagram