mijn visie op

Mijn visie op fotografie


Ik help bruidsparen met het vastleggen van de mooiste dag van hun leven en hun liefde door stijlvolle, lichte, romantische beelden te creëeren, hiermee geef ik jullie een hele waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven. 
Ik hou enorm van de liefde en daarom vind ik bruidsfotografie zo ontzettend mooi, vooral de details van de jurk, de bloemen, de ringen en alles waar jullie zoveel tijd aan hebben besteed leg ik vast. Maar ook de mooie locatie, de auto en natuurlijk ook de emotionele momenten, de traan en een lach.

Daarnaast bied ik Love/engagementsshoot aan, zodat jullie alvast kunnen wennen aan mij en de camera. Hiermee voorkom je een hoop stress op jullie grote dag. En dit alles leg ik vast in een prachtig album waar jullie de rest van je leven plezier aan zullen beleven. 

Mijn passie is om alle vrouwen te helpen zich mooi te laten voelen en op zo’n manier te fotograferen zoals ze zichzelf nog nooit hebben gezien. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen, ook zij mogen er zijn met hun prachtige ronde buik en je mooie decolleté. Pure vrouwelijkheid op een stijlvolle, tijdloze manier vastleggen. Dit is wat ik het allerliefste doe, vrouwen zich op en top vrouw laten voelen en je laten zien hoe mooi je bent.

Mocht je na mijn verhaal enthousiast zijn geworden, mail of bel dan even, dan kunnen we altijd in een vrijblijvend gesprek kennis maken en plannen maken voor jullie mooie dag of jou Droomshoot. 


Fotografie is iets heel persoonlijks. En dus maak ik altijd eerst kennis met mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en dat ik weet wie jullie zijn. Daarom bied ik ook "love/engagementshoots" aan vooraf aan de bruiloft, zodat jullie zowel aan mij als mijn camera wennen. Dat maakt dat jullie op de bruiloft relaxter voor de camera staan. En dit zul je terugzien  in de foto’s. 

Een  "bridalboudoirshoot" voor de "bride to be" behoort ook tot de mogelijkheden, jij doet er uiteindelijk alles aan om er op je mooist uit te zien, ook je bruidslingerie, je kousen, je sluier en je mooie accessoires horen daarbij. En hoe leuk is het om je aanstaande man dit kado te geven op de dag van de bruiloft.

Dit geldt eveneens voor de mooie zwangere vrouw, op en top vrouwelijkheid met haar mooie ronde buik. En moet ik hiervoor model zijn of fotogeniek?! Nee, absoluut niet, ik stel je op je gemak en geef je aanwijzingen om te poseren. Hierdoor zul je je fantastisch gaan voelen. Voor tips, schrijf je in op mijn contactformulier.

Tijdens het kennismakingsgesprek praten we over het verloop van de dag. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn. Op die manier kan ik me goed voorbereiden op deze prachtige dag in jullie leven of hoe we je droomshoot gaan maken. Daarna maak ik een prachtig album voor jullie of laat ik mooie prints afdrukken en dit alles in een luxe box inpakken. 

fotografie

Mijn werkwijze

wie is Marion? 

Liefde voor de KLM en mijn familie

Sinds april 2016 ben ik eigen ondernemer en heb ik al meerdere prachtige bruiloften mogen fotograferen in zowel binnen- als buitenland. Buitenlandse bruiloften vind ik fantastisch, omdat mijn voorliefde voor reizen dan naar boven komt.

lees meer

Als klein meisje droomde ik al van verre reizen en avonturen, ik wilde de wereld ontdekken. Ik heb dan ook de baan van mijn dromen gevonden en bijna 30 jaar in de luchtvaart als stewardess gewerkt en maar liefst 27 jaar bij de KLM. Ik heb heel veel gereisd en gezien van het kleurrijke India tot de mooie savannes in Afrika. De Twin Towers in New York tot de prachtige rijstvelden in Azië.

ga terug

Reizen en bruiloften

Uiteindelijk brak het reizen, met de vele tijdverschillen en onregelmatige diensten, mij op en kreeg ik een heftige burn-out. Met behulp van mijn huidige man, die mij hierin enorm heeft gesteund, besloot ik om de mooiste baan ter wereld en mijn blauwe familie achter mij te laten. Het was een heftig besluit, maar uiteindelijk de juiste. Ik had het eerder moten doen. Ik wilde mijn dierbaren niet elke keer weer achterlaten. Ik wilde ze nu het liefst altijd dichtbij hebben, want familie is waar het om draait in het leven en die moet je koesteren. Vanuit dit gevoel ben ik gaan fotograferen en kwam ik er al snel achter dat ik heel blij werd van het fotograferen van de liefde. Bruidsfotografie en dan met name buitenlandse bruiloften. Liefde voor je partner, je kinderen, familie, dit is waar het om draait in het leven en daar word ik heel gelukkig van.

Als bruidsfotograaf kom ik nog steeds op prachtige plekken met hele blije en mooie mensen. Ik mag deel uitmaken van de mooiste dag van hun leven. Dit is zoiets moois en bijzonders. Wanneer ik na zo’n dag dan vermoeid, maar voldaan thuiskom, kan ik niet wachten om mijn foto’s te bekijken. Dat is zo spannend! Wanneer het bruidspaar de foto’s ontvangen, krijg ik de meest lieve, spontane reacties. Dit is waar ik heel blij en gelukkig van wordt. Het afleveren van het trouwalbum is elke keer een bijzonder moment, soms ontstaan er tranen zo blij als ze ermee zijn. Dan ben ik een heel tevreden mens en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Of je nu trouwt in het binnenland of gaat voor een buitenlandse bruiloft. Ik fotografeer jullie bruiloft vol passie. Jullie liefde verdient een prachtig aandenken.

Passie voor buitenlandse bruiloften

@Marionmeyerphotography

check my instagram

connect