mijn visie op

Mijn visie op fotografie

Ik hou enorm van schoonheid, happiness en liefde. Ik vind het belangrijk om deze mooie momenten samen vast te leggen. Zoals jullie huwelijk, je mooie zwangere buik of de geboorte van jullie kleintje.
 Allemaal hele mooie en waardevolle momenten. Ik leg ze voor jullie vast, zodat jullie hier de rest van jullie leven met liefde en geluk aan terug kunnen denken. Voor mij zit schoonheid in kleine dingen. Fotograferen is voor mij een manier om te vertellen wat ik voel en zie. Met oog voor detail. Ik hou enorm van natuurlijk licht. Mijn stijl is daarom licht en romantisch.

Bruiloften vind ik super mooi om te fotograferen, daar word ik echt heel blij van, de prachtige, stijlvolle bruid in haar schitterende jurk, haar make-up, schoenen en accessoires, maar ook de bloemen, het pak van de bruidegom en niet te vergeten de styling en de locaties. zowel in binnen- als buitenland. Van de Toscaanse heuvels tot de prachtige wijngaarden in Zuid-Afrika, ik ga graag met jullie mee. Ik werk samen met weddingplanners die voor jullie, ook in het buitenland, alles kunnen plannen. Dit scheelt heel veel werk,tijd en stress. Voor meer tips hierover schrijf je in op mijn contactformulier.Fotografie is iets heel persoonlijks. En dus maak ik altijd eerst kennis met mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en dat ik weet wie jullie zijn. Daarom bied ik ook "love/engagementshoots" aan vooraf aan de bruiloft, zodat jullie zowel aan mij als mijn camera wennen. Dat maakt dat jullie op de bruiloft relaxter voor de camera staan. En dit zul je terugzien  in de foto’s. 

Een  "bridalboudoirshoot" voor de "bride to be" behoort ook tot de mogelijkheden, jij doet er uiteindelijk alles aan om er op je mooist uit te zien, ook je bruidslingerie, je kousen, je sluier en je mooie accessoires horen daarbij. En hoe leuk is het om je aanstaande man dit kado te geven op de dag van de bruiloft.

Dit geldt eveneens voor de mooie zwangere vrouw, op en top vrouwelijkheid met haar mooie ronde buik. En moet ik hiervoor model zijn of fotogeniek?! Nee, absoluut niet, ik stel je op je gemak en geef je aanwijzingen om te poseren. Hierdoor zul je je fantastisch gaan voelen. Voor tips, schrijf je in op mijn contactformulier.

Tijdens het kennismakingsgesprek praten we over het verloop van de dag. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn. Op die manier kan ik me goed voorbereiden op deze prachtige dag in jullie leven of hoe we je droomshoot gaan maken. Daarna maak ik een prachtig album voor jullie of laat ik mooie prints afdrukken en dit alles in een luxe box inpakken. 

fotografie

Mijn werkwijze

Meet the artist

Marion

Jarenlang heb ik met ontzettend veel plezier de wereld over gereisd, zowel prive als voor mijn werk bij de KLM. Tijdens mijn reizen ben ik met vele verschillende culturen in aanraking gekomen. Van de schitterende kleuren in India tot de prachtige landschappen in Nieuw Zeeland. Hierdoor ben ik mijn passie voor fotografie gaan ontwikkelen en is het voor mij een manier geworden om te vertellen wat ik voel en zie. In mijn fotografie komt mijn creativiteit en mijn oog voor detail, compositie en schoonheid tot leven. Mijn hart ligt bij het fotograferen van  bruiloften, zowel in binnen- als buitenland, (bridal)boudoir, portretten en lifestyleshoots. Gedreven, zorgzaam, charmant, opgewekt en ondernemend, sociaal en oog voor detail zijn mijn kernwoorden. Naast mijn werk breng ik het liefst mijn tijd door met mijn mooie gezin en lieve hondjes. 

mijn passies

Na ruim 30 jaar te hebben rondgereisd, besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn allerliefste echtgenoot stimuleerde me hierbij en daar ben ik hem dankbaar voor! Hij steunt me onvoorwaardelijk. Samen hebben we vier prachtige dochters – een van hen heeft dezelfde passie als ik. En dan hebben we nog onze twee lieve hondjes Youp en Otje, waar ons hele gezin dol op is. We wandelen veel met ze en nemen ze ook mee op de boot, wat ze heerlijk vinden. Op onze sloep komen we tot rust en genieten we van de prachtige omgeving waar wij wonen.

Hellevoetsluis is mijn thuisbasis, maar ik ben nog steeds gek op reizen en het vinden van mooie plekjes in verschillende landen om daar de mooie momenten van het leven vast te leggen. Ik ben heel dankbaar voor wat ik nu mag doen - en dat is het vastleggen van jullie mooiste dag!

back

mijn drijfveren

@Marionmeyerphotography

check my instagram

connect